Huwelijk Willem-Alexander en Máxima

Z.M. Koning Willem-Alexander der Nederlanden en H.M. Koningin Máxima, trouwden op 2-2-2002 te Amsterdam. Het burgerlijk huwelijk werd gesloten in de Beurs van Berlage en aansluitend het kerkelijk huwelijk in de Nieuwe Kerk.
Voor deze rit kozen zij voor de voormalige Rolls-Royce van de grootmoeder van de bruidegom tijdens haar regeerperiode, Koningin Juliana.

Het meest besproken bruidspaar van Nederland koos voor één van onze Rolls-Royces: de uniek in de wereld zijnde en volledig origineel gebleven, met alle bijzondere details behouden zowel binnenin als aan de buitenkant, in opdracht gemaakt door Koningin Juliana: Rolls-Royce Silver Wraith Limousine State Landaulette. Deze bijzondere auto werd in 1958 door H.M. Koningin Juliana aangeschaft als Hofauto nummer 1.

Het was de wens van het bruidspaar om de enige originele Rolls-Royce van de grootmoeder van de bruidegom tijdens haar regeerperiode, als trouwauto op de belangrijkste dag van hun leven te mogen gebruiken! Voor deze dag werd er per uitzondering een speciale vergunning verleend voor het voeren van het originele nummerbord, de "AA 58".

Ook u kunt op de belangrijkste dag van uw leven als "koninklijke VIP" genieten in deze bijzondere Rolls-Royce van Koningin Juliana, want heel Holland trouwt (weer).
Net als Máxima stralend uw huwelijk in rijden in deze bijzondere
Rolls-Royce Silver Wraith Limousine State Landaulette.
Wilt u met gesloten- of open kap rijden? Zeg het uw chauffeur.

Voor eventueel meer over deze exclusieve Rolls-Royce bezoek:
www.koninklijktrouwen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk ook eens op: www.koninklijktrouwen.nl