Huwelijk Friso en Mabel

Z.K.H. Prins Friso der Nederlanden en H.K.H. Prinses Mabel traden zaterdag 24-4-2004 te Delft in het huwelijk.

De traditie werd voortgezet: ook zij trouwden koninklijk in de AA-58 , de ex-Hofauto van H.K.H. Koningin Juliana der Nederlanden, de grootmoeder van de bruidegom. Het was de wens van het Prinselijk Paar om speciaal in déze Rolls-Royce vervoerd te worden!

Heel Holland trouwt (weer) dus ook u kunt voor deze heel bijzondere Rolls-Royce als trouwauto kiezen en uw trouwdag Koninklijk beleven!

Hier onder een foto-impressie van het  Prinselijk Paar en de Koninklijke Rolls-Royce Silver Wraith Limousine State Landaulette, de AA-58, waarvoor op speciaal verzoek nog 1x een vergunning werd afgegeven om het oorspronkelijk nummerbord te mogen voeren!

*In memoriam Prins Friso:
Op 17-2-2012 tijdens de jaarlijkse vakantie met de gehele koninklijke familie in het Oostenrijkse Lech is Prins Friso, door een ski-ongeluk, bedolven onder een sneeuwlawine waarna hij in coma geraakt is. Een bericht wat de hele wereld schokte.

Na een lange verzorging, eerst in een Oostenrijks ziekenhuis en later in een gespecialiseerd ziekenhuis in zijn woonplaats Londen, is Prins Friso in juli 2013 samen met zijn gezin overgebracht naar Paleis Huis ten Bosch in Den Haag om daar zijn verzorging o.l.v. medisch personeel voort te zetten.

Volkomen onverwacht is, door complicaties na de hersenbeschadiging t.g.v. het ski-ongeluk,
Prins Friso op 12-8-2013 overleden.  Kijk ook eens op: www.koninklijktrouwen.nl