CADEAUBON

Is een volmaakt cadeau voor een belevenis om nooit te vergeten, zowel voor zelf rijden in een sportauto, als gereden worden in een "auto met chauffeur".  Het hoeft ECHT niet meer alléén bij dromen te blijven...

* Is er iemand jarig die "alles" al heeft...
* Wilt u iets origineels aanbieden...
* Een feestje voor een jubilaris...
* Een familie-feest of bedrijfsfeest...
* U wilt iemand oprecht bedanken...
* Cadeaubon aanbieden en uitvoerdatum zelf laten kiezen...

Er zijn vele mogelijkheden bij het bestellen van de cadeaubon, het is echt niet nodig "alles" te weten. Kunt u bijv. de keuze van de dag niet bepalen, dan laat u dat de ontvanger gewoon zelf regelen, er is immers géén uiterste houdbaarheidsdatum!

Geen keuze voor een auto kunnen maken...dan wordt het bedrag vermeld tot hoever de ontvanger kan gaan. Natuurlijk is het mogelijk dat de ontvanger er zelf iets bij legt voor de keuze van een auto, of voor een langere huur-periode dan vermeld staat op de cadeaubon. Bij het kiezen door de ontvanger van een auto en/of rij-periode voordeliger dan de cadeaubon aangeeft, wordt er géén geld retour gegeven.

DIT cadeau wordt niet snel vergeten en u als gever(s) trouwens ook niet, want zowel de naam van de ontvanger als de aanbieder(s) wordt(worden) op de cadeaubon vermeld. Wilt u er nog iets bijzetten wat u zelf aanlevert/wij verzorgen, wordt dat op rijm erbij gezet.
Na aanbetaling bij reservering wordt de cadeaubon u gratis toegezonden: metéén of op de gewenste datum, naar u zelf of het door u opgegeven adres.

Meer info, mail gerust vrijblijvend: info@meijersautobedrijf.nl
Bellen tijdens kantooruren mag natuurlijk ook: 030 2 44 12 46.