CADEAUBON

Is een volmaakt cadeau voor een belevenis om nooit te vergeten, zowel voor zelf rijden in een sportauto, als gereden worden in een "auto met chauffeur".  Het hoeft ECHT niet meer alléén bij dromen te blijven...

* Is er iemand jarig die "alles" al heeft...
* Wilt u iets origineels aanbieden...
* Is of komt er een feestje voor een jubilaris...
* Is of komt er een familie-feest(je)...
* Is of komt er een bedrijfsfeest(je)...
* U wilt iemand oprecht bedanken...
* Heeft uw partner iets te vieren...
* Nu aanbieden en de uitvoerdatum overlaten aan de ontvanger...
* Beloning bij behalen rijbewijs en uitvoeren wanneer er aan de verzekeringseis kan worden voldaan...   

Er zijn vele mogelijkheden bij het bestellen van de cadeaubon, het is echt niet nodig "alles" te weten. Kunt u bijv. de keuze van de dag niet bepalen, dan laat u dat de ontvanger gewoon zelf regelen, er is immers géén uiterste houdbaarheidsdatum!
Geen keuze voor een auto kunnen maken...dan wordt het bedrag vermeld tot hoever de ontvanger kan gaan. Natuurlijk is het ook mogelijk wanneer zij/hij er zelf iets bijlegt, dat er gekozen wordt voor een andere auto of langere rij-periode dan vermeld staat. Wordt er gekozen voor een kortere rij-periode of auto die voordeliger is dan de cadeaubon aangeeft, wordt er géén geld retour gegeven.

Zo'n cadeau wordt niet snel vergeten en u als gever(s) trouwens ook niet, want zowel de naam van de ontvanger als de aanbieder(s) wordt(worden) op de cadeaubon vermeld.
Na aanbetaling bij reservering wordt de cadeaubon u gratis toegezonden: metéén of op de gewenste datum, en naar het door u gewenste adres.

Meer info, mail gerust vrijblijvend: info@meijersautobedrijf.nl, of
vul het contactformulier in (kies "Contact" in de menubalk), wij antwoorden snel.
Bellen tijdens kantooruren mag natuurlijk ook: 030 2 44 12 46.