• Mustang cabriolet 1966

  De Mustang was Ford's best verkochte model en de eerste Amerikaanse Muscle car in zijn soort, voorzien van een 8 cilinder die een bijzonder geluid creëert.

  Bekijk deze auto
 • Porsche Panamera

  Bij ons TE HUUR nieuwste Panamera 4-deurs auto met 4 zitplaatsen voorzien van comfort en ruimte, met behoud van de rij-eigenschappen van de 911.

  Bekijk deze auto
 • Corvette 1959

  De succesvolle Chevrolet Corvette 1959 met dubbele koplampen, een gehéél nieuw ontwerp en is de opvolger van de in1953 verschenen Corvette C1.

  Bekijk deze auto
 • Healey 3000 Mk II 1963

  Austin Healey MK II 3000 uit 1963. Unieke 2+2 zitter in Britisch Racing Green.

  Bekijk deze auto
 • Ferrari F488 Spider... + filmpje

  Bij ons in de collectie: natuurlijk te huur voor ZELF RIJDEN. Zoeft van 0 naar 200 km/h in 11 sec. en heeft maar liefst 670 pk, met als top een snelheid van 325 km/h.

  Bekijk deze auto
 • BUGATTI

  BUGATTI: nieuw merk sportwagen voor onze collectie, waarschijnlijk volgend jaar toegevoegd.

  Bekijk deze auto
 • LAMBORGHINI Huracán LP 610-4 SPYDER wit, grijs en: URUS in bestelling

  De HURACÁN is voorzien van een 610 pk sterke motor...van 0 naar 100 doet deze Lamborghini in 3,4 seconden. Kiest u de kleur: WIT of grijs (Grigio Lynx)

  Bekijk deze auto
 • SLS AMG coupé

  De Mercedes-Benz SLS is de opvolger van de legendarische 300SL gullwing uit de jaren '60. Het kenmerkende van deze auto zijn de vleugeldeuren.

  Bekijk deze auto

Sportauto's

Alle sportauto's zijn zowel voor trouwrijden te huur alsook per dag/dagen en per aantal uur zelfstandig rijden.
Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een uurtje zelf rijden na de instructie, met begeleider ernaast.

Meer info over trouwrijden: zie categorie "Trouwauto's": Zelfstandig: u haalt de sportauto bij ons op en vervolgt uw programma, na de instructie en brengt de auto 's avonds zelf bij ons retour. Kies hiervoor bij Tarieven "Sportauto's" tarief 1

Zelf trouwrijden met begeleider: sportauto wordt u gebracht en na instructie vervolgt u zelf met partner uw programma en aangekomen op de laatste locatie rijdt de begeleider de auto retour ons bedrijf. Kies hiervoor bij Tarieven "Trouwauto's zelf rijden".

RIJDEN in een SPORTAUTO van Meijers Autobedrijf, is rijden in een ECHTE ORIGINELE en géén replica!
Naast de moderne sportwagens kunt u ook een keus maken uit verschillende klassiekers.

Wij wijzen er op en gaan ervan uit dat de huurder(s) wanneer er voor ZELFSTANDIG rijden wordt gekozen, zodra de huurder na de instructie zijn/haar weg zelfstandig vervolgt...hij/zij zich als een goed HUURDER en WEGGEBRUIKER zal gedragen voor zowel zichzelf als medeweggebruikers.
HUURDER is te allen tijde VERANTWOORDELIJK voor zijn/haar RIJGEDRAG.


Wilt u meer weten? info@meijersautobedrijf.nl
Tel: 030 2441246 alleen tijdens kantoortijden en bij mobiel Bel ons

Heeft u onderweg een leuke foto gemaakt bij de gehuurde sportauto, stuur ons deze en wij plaatsen hem graag op Facebook.