• Lamborghini Huracán Spyder wit

  De HURACÁN is voorzien van een 610 pk sterke motor...van 0 naar 100 in 3,4 seconden

  Bekijk deze auto
 • Corvette 1959

  De succesvolle Chevrolet Corvette 1959 met dubbele koplampen, een gehéél nieuw ontwerp en is de opvolger van de in1953 verschenen Corvette C1.

  Bekijk deze auto
 • Lamborghini Huracán Spyder grijs

  Lamborghini Huracán grijs krachtige V-10-motor, top onpent zich in 17 sec.

  Bekijk deze auto
 • Healey 3000 Mk II 1963

  Austin Healey MK II 3000 uit 1963. Unieke 2+2 zitter in Britisch Racing Green.

  Bekijk deze auto
 • Mustang cabriolet 1966

  De Mustang was Ford's best verkochte model en de eerste Amerikaanse Muscle car in zijn soort, voorzien van een 8 cilinder die een bijzonder geluid creëert.

  Bekijk deze auto
 • Mercedes-Benz G63 AMG

  Mercedes-Benz G63 AMG: imposant, stoer en ruim: zelf rijden

  Bekijk deze auto
 • Porsche Panamera

  Bij ons nieuwste Panamera 4-deurs te huur met 4 zitplaatsen voorzien van comfort en ruimte, met behoud rij-eigenschappen van de 911.

  Bekijk deze auto
 • Ferrari F488 Spider

  ZELF RIJDEN: zoeft van 0 naar 200 km/h in 11 sec. en heeft maar liefst 670 pk, met als top een snelheid van 325 km/h.

  Bekijk deze auto
 • SLS AMG coupé

  De Mercedes-Benz SLS is de opvolger van de legendarische 300SL gullwing uit de jaren '60. Het kenmerkende van deze auto zijn de vleugeldeuren.

  Bekijk deze auto
 • Lamborghini Urus wit

  De eerste SUV van Lamborghini 650 pk met een V8.

  Bekijk deze auto

Sportauto's

Alle auto’s in het wagenpark zijn in eigen beheer en  uitsluitend origineel fabricaat. Sportwagens zonder enige vorm van reclame en alle op Nederlands kenteken.

Zelfstandig rijden na de instructie vanaf 23 jaar (tarieven-sportauto's).
Zelf trouwrijden onder begeleiding vanaf 18 jaar met geldig rijbewijs (tarieven Trouwauto's zelf rijden)

SPORTAUTO'S ZELFSTANDIG RIJDEN NA DE INSTRUCTIE:
**SPORTAUTO’S: let op leeftijdsgrens /tijdsduur bezitten rijbewijs
*Tarief voor zelfstandig rijden per dag/dagen, dus ZONDER begeleider: zelfstandig trouw-rijden (behalve Excalibur en Kever) sportauto bij ons ophalen, EERST instructie, daarna zelfstandig uw programma vervolgen en de auto op het afgesproken tijdstip retour brengen. Liever een dagdeel huren? Neem dan vrijblijvend contact op met kantoor: 030 244 1246.

Wij wijzen er op -en gaan ervan uit- wanneer de huurder na de instructie zijn/haar weg zelfstandig vervolgt...hij/zij zich als een GOED HUURDER en WEGGEBRUIKER zal gedragen voor zowel zichzelf als medeweggebruikers.
HUURDER is te allen tijde VERANTWOORDELIJK voor zijn/haar RIJGEDRAG.


*Sport-trouwauto, mag u zelf rijden vanaf 18 jaar met een geldig rijbewijs, onder begeleiding. Bij een 4-pers. sportauto kan ook gekozen worden voor uw/onze chauffeur.
Haalt u/uw chauffeur de auto bij ons bedrijf op, neem iemand mee die uw eigen auto retour rijdt.
De begeleider geeft instructie rijdend naar het eerste adres, bij aankomst start de basistijd van 5 uur en u/uw chauffeur rijdt zelf het programma met partner/bruidspaar. De begeleider krijgt een plekje in de stoet, of eigen auto bruidspaar, zodat hij na afloop de auto vanaf de feestlocatie (laatste adres) waar de basistijd stopt overneemt en retour ons bedrijf kan rijden. Km's Utrecht v.v. worden wel berekend.

Bij bezorging sport-trouwauto door begeleider bij bruidegom/eigen chauffeur: basistijd 5 uur start bij arriveren van de begeleider met de auto op het eerste adres, waar meteen wordt aangevangen met de rij-instructie. Hierna vervolgt bestuurder zelf met partner/bruidspaar het programma.
Begeleider krijgt een plekje in de stoet, of eigen auto bruidspaar, en neemt na afloop vanaf laatste adres/feestlocatie waar de basistijd stopt, de auto over en rijdt retour ons bedrijf. Km's Utrecht v.v. worden wel berekend.

AUTOBOEKET en/of autotoefjes: boeket in verhouding tot grootte motorkap met inhoud naar eigen keuze, voor de toefjes voor uw volgwagens worden enkele bloemen vanuit het boeket gebruikt. Bloemen zijn uitsluitend op de auto toegestaan, vervaardigd door onze bloemist. Alle gesloten trouwauto's worden binnenin afgeleverd met een standaard bloemversiering.

Wilt u meer weten? info@meijersautobedrijf.nl
Tel: 030 2441246 en bij mobiel Bel ons

Heeft u een leuke foto met de gehuurde sportauto, stuur ons deze en wij plaatsen het graag op Facebook/Instagram.